eur:
392.5
usd:
354.64
bux:
72789.23
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Szexuális zaklatással gyanúsítják a sztárjátékost

Szexuális zaklatással gyanúsítják Kwame Brownt, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers centerét. A játékos közleményben tagad.

A hivatalos kommentár szerint a szexuális zaklatásnak minősített eset szombat reggel, a Lakers Phoenix Suns elleni első fordulós párharcának 3. mérkőzése után történt. Egyéb konkrétumokat nem hoztak nyilvánosságra.

Magyar idő szerint szerda hajnalban kiadott közleményében Kwame Brown kijelentette, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el, ám ügyvédje javaslatára további kommentárt egyelőre nem fűz az ügyhöz.

A Phoenixben 114-97-re elvesztett mérkőzésen a tavaly Washingtonból a Los Angeles Lakershez szerződtetett játékos kezdőként lépett pályára, és 14 pontot szerzett.

Címlapról ajánljuk

Újrarajzolhatják Németország politikai térképét

Általános az a vélekedés, hogy Németország, sőt Európa jövőjét jelentős mértékben befolyásolhatják a vasárnapi keletnémet tartományi parlamenti választások eredményei. Nehéz kormányalakítás várható, az AfD türingiai győzelme ellenére is politikai karanténban maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×