eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Ronaldo barátnője igencsak merész viseletben

Európa több országában is a divatbemutatók napjait élik: míg Londonban a méltán híres Fashion Week-re tódulnak az érdeklődők, Madridban főleg a Real Madrid sztárfocistája, Ronaldo barátnőjének sok mindent megmutató ruhája kavarta fel a kedélyeket.

Spanyolország fővárosában február 13-án kezdődött és péntekig tart a Pasarela Cibeles divathét, melynek idén egyik sztárja a Real Madrid kétszeres világbajnok labdarúgójának, Ronaldónak a barátnője, a szintén brazil Raica Oliveira volt.
/>
/>

Az Antonio Pernas divattervező kreációját bemutató dél-amerikai szupermodell londoni kolléganői kevésbé szívélyes fogadtatásban részesültek, hiszen az állati szőrmék felhasználása ellen tiltakozó tüntetők liszttel szórták meg őket.
/>
/>Az állatok kínzása ellen fellépő szervezet, a PETA aktivistái azzal indokolták tettüket, hogy semmilyen divatosat nem találnak az állatok legyilkolásában.
/>
/>A támadás egyik célpontja Julien Macdonald divattervező volt, aki némi meglepetésre a világ egyik leggazdagabb örökösének számító Paris Hiltont is a kifutóra tudta csábítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 16:06
×
×
×
×