eur:
394.6
usd:
354.93
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: Védekezés a Margitszigeten. Fotó: InfoRádió

Lezárták a Margit-szigetet, zajlanak az árvízvédelmi munkák - képgaléria

Sem személyautóval, sem BKK-van nem lehetséges a behajtás, a szigetre csak az Árpád híd felől, és csak a munkálatokban résztvevők léphetnek be.

Kedden reggel a Margit-sziget mindkét bejáróját lezárták, a sziget csak északról, az Árpád híd felől közelíthető meg, és onnan is kizárólag gyalog - írja a magyarnemzet.hu.

Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Duna vízszintjének gyors emelkedése miatt harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el a főváros valamennyi árvízvédelmi szakaszán.

A korlátozások érintik a közösségi közlekedést is: szeptember 17-én üzemkezdettől nem közlekedik a 26-os autóbusz, valamint a 4-es és 6-os villamosok nem állnak meg a Margit-sziget megállóban.

Annak érdekében, hogy zavartalan legyen a zsáktöltő- és szállítógépek működése, valamint, hogy megelőzhetők legyenek a balesetek, kedd hajnaltól a szigetre csak a védekezésben közreműködő járművek hajthatnak be, valamint gyalogosan is csak azok léphetnek a Margit-sziget alsó, lezárt harmadára, akik a védműveken dolgoznak.

A lezárást a rendőrség és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság munkatársai hajtják végre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Kilőtt a Wizz Air - Ez már a fordulat?

Kilőtt a Wizz Air - Ez már a fordulat?

Jelentős emelkedést láthattunk kedden a Wizz Air és más európai légitársaságok részvényeiben is, ennek kapcsán pedig adódik a kérdés, hogy korai-e már fordulatról beszélni a Wizz Air esetében azt követően, hogy a cég árfolyama július vége óta lefeleződött és az elmúlt hetekben napról napra érte el a történelmi mélypontokat. Erre a kérdésre kerestük a választ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×