eur:
390.79
usd:
359.81
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Nyitókép: Wikipédia

Tűz a budapesti metró egyik megállójánál

Kisebb tűz keletkezett a 4-es metró Bikás park állomásánál, ahol a megálló külső kupolájának szigetelése égett.

Frissítés:

Eloltották a tüzet Budapest XI. kerületében, a 4-es metró Bikás park állomásánál, ahol korábban a földfelszíni, külső kupola szigetelése égett mintegy három négyzetméteren - közölte a katasztrófavédelem péntek délután az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók megbontották a kupola borítását, és visszahűtötték az izzó részeket. A tűz miatt az állomás területét mintegy ötven embernek kellett elhagynia.

A korábbi hír:

Az állomás földfelszíni, külső kupolájának szigetelése mintegy három négyzetméteren izzik. A fővárosi hivatásos tűzoltók megbontják a kupola borítását, és eloltják a tüzet. Az állomást kiürítették, a megálló területét mintegy ötven ember hagyta el - áll a katasztrófavédelem közleményében.

A Budapesti Közlekedési Központ a BKK-info Facebook-oldalon azt írta, hogy a 4-es metró a Bikás park megállóban nem áll meg, a társaság az utazók számára az 1-es, a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos, illetve a 7-es, az 58-as, a 114-es és a 213-as autóbusz igénybevételét ajánlja.

Címlapról ajánljuk
Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Eljött a nagy nap: minden idők legrövidebb olimpiásza után, alig több, mint három évvel a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói játékok zárását követően, 19.30-kor megkezdődött a 2024-es nyári játékok rendkívülinek ígért megnyíitó ünnepsége. Az Infostart élőben követi a látványos programot, a közjogi méltóságok reakcióit, a láng megérkezését, a tűz fellobbantását, a nyitó beszédeket és természetesen a Böde-Bíró Blanka és Tóth Krisztián vezetésével érkező magyar, továbbá a többi küldöttség bevonulását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×