eur:
390.84
usd:
359.93
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Nyitókép: pixabay

Sejtik, mi vezetett Hegedűs László hirtelen halálához

Az ismert jogász és sportember a múlt héten még a közösségi oldalán posztolt.

Életének 74. évében, súlyos betegségben elhunyt Hegedűs László ügyvéd, sportoló, sportvezető, aki ügyvédi karrierje során számos magyar sztárral dolgozott együtt.

A Blikk szerint a 74 éves férfi már kórházban volt egy ideje, ám a betegsége mellett valamilyen fertőzést is elkaphatott, ami miatt rosszabbodhatott az állapota. Ezt egy korábbi Facebook-bejgyezéséből következtették ki, amiben a jogász arról írt, hogy a kórházi időtöltése során tüdőgyulladása lett egy ott elkapott vírustól.

A lap kereste a kórházat, ahol Hegedűs Lászlót kezelhették, igaz-e, hogy a tüdejét megtámadó fertőzést kapott, de egyelőre nem kaptak választ.

Címlapról ajánljuk
Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Eljött a nagy nap: minden idők legrövidebb olimpiásza után, alig több, mint három évvel a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói játékok zárását követően, 19.30-kor megkezdődött a 2024-es nyári játékok rendkívülinek ígért megnyíitó ünnepsége. Az Infostart élőben követi a látványos programot, a közjogi méltóságok reakcióit, a láng megérkezését, a tűz fellobbantását, a nyitó beszédeket és természetesen a Böde-Bíró Blanka és Tóth Krisztián vezetésével érkező magyar, továbbá a többi küldöttség bevonulását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×