eur:
392.49
usd:
361.46
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt Hegedűs László

Életének 74. évében, súlyos betegségben elhunyt Hegedűs László ügyvéd, sportoló, sportvezető, aki ügyvédi karrierje során számos magyar sztárral dolgozott együtt.

„Szívvel-lélekkel harcolt, segítette, támogatta az asztaliteniszt sportolóként, sportvezetőként. Különböző versenyeken számtalanszor állhatott a dobogó valamely fokán. A Magyar Asztalitenisz Szövetségben 2016-tól 2020-ig előbb elnökségi tagként, később megbízott alelnökként dolgozott” – idézi a Sportal az asztaliteniszezz.hu oldalát.

Közéletben a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, másodfokú fegyelmi bíró, a Magyar Ügyvédi Kamara közgyűlésének tagja, és a Fővárosi Önkormányzat Jogi Bizottságának elnökhelyettese is volt.

Halálhírét az Ügyvédekkel a Demokratikus Jogállamért Egyesület is megosztotta a közösségi oldalán – ezt a Blikk szúrta ki. „Elhunyt Dr. Hegedűs László Kollégánk. Egy igazi, legendás ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara volt elnökhelyettese. Emlékét megőrizzük! Legyen neki könnyű a föld!” – fogalmaztak.

Az ügyvéd egyebek mellett arról is ismert volt, hogy számos magyar sztárral dolgozott együtt, így például Zalatnai Saroltával és Árpa Attilával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 17:33
×
×
×
×