eur:
391.56
usd:
359.56
bux:
0
2024. július 16. kedd Valter
view of the sunset at lake Balaton in Hungary
Nyitókép: LIstvan/Getty Images

Új egységet vet be a rendőrség a Balatonon

Kerékpárosokat is bevet a rendőrség a tó partján.

A rendőrök a nyári időszakban a Balaton-parton nemcsak gépkocsival és gyalogosan, hanem kerékpárral is teljesítenek szolgálatot. Mint a Veszprém Vármegyei Rendőr-Főkapitányság a Facebook-oldalán közölte, a turisztikailag frekventált helyeken ők is segítik a közrend fenntartását, a lakosság és az idelátogatók pihenésének zavartalanságát.

Címlapról ajánljuk
Fekete Rajmund: a merénylet felerősíti Donald Trump politikai erejét

Fekete Rajmund: a merénylet felerősíti Donald Trump politikai erejét

A hétvégi támadás után hétfőn megerősített biztonsági intézkedések mellett kezdődött a csütörtökig tartó republikánus konvenció, ahol hivatalosan is elnökjelöltté választották Donald Trump korábbi amerikai elnököt. A merénylet utóhatásairól az InfoRádióban Fekete Rajmund Amerika-szakértő, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója beszélt.

Jelentős közlekedési változás jön mától Magyarországon

Keddtől már csak kötelező biztosítással használhatók az e-rollerek. A biztosításról szóló igazolást minden rollerezőnek magánál kell tartania, bérlésnél pedig a használóknak kell meggyőződniük arról, hogy kötöttek-e kgfb-t az adott járműre.
VIDEÓ
Elhagyta a Krímet az utolsó orosz járőrhajó, Zelenszkij megszólalt az Orbán-látogatásról – Háborús híreink kedden

Elhagyta a Krímet az utolsó orosz járőrhajó, Zelenszkij megszólalt az Orbán-látogatásról – Háborús híreink kedden

Az ukrán haditengerészet bejelentette, az utolsó orosz járőrhajó is elhagyta a megszállt Krím félszigeten található bázist, és „nagy valószínűséggel” más kikötőbe helyezik át. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök korrektnek nevezte Orbán Viktor hó eleji látogatását, hangsúlyozva, hogy a két országnak erős, baráti viszonyt kell kialakítania. Donald Trump J. D. Vance-t választotta alelnökjelöltjéül, aki korábban Ukrajna katonai támogatása mellett érvelt, illetve szerinte Kijevnek területi engedményeket kellene tennie Oroszország felé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×