eur:
394.47
usd:
357.88
bux:
72282.1
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Digital blue realistic radar with targets on monitor in searching. Air search . Military search system . Navigation interface wallpaper . Navy sonar.
Nyitókép: Getty Images

Szonárral találták meg a tó mélyén a fürdőzőt

Elmerült egy férfi a Pest vármegyei Rukkel-tóban vasárnap délután, a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat búvárja már csak a holttestét tudta kiemelni a vízből - mondta a kutató-mentő szolgálat vezetője.

Balázs László elmondta, a férfi a tó strand részén merült el a vízben; a hozzátartozók pontos helyszínmeghatározása után a kutató-mentők szonártechnika segítségével lokalizálták a test helyét, amelyet búvár hozott fel a felszínre.

A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Közölte, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság riasztása után vonultak a helyszínre, ahol a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók, a rendőrség és a mentők jelenlétében kezdték meg az eltűnt férfi keresését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Idei legjobb hetüket zárták az amerikai tőzsdék

Idei legjobb hetüket zárták az amerikai tőzsdék

Csütörtökön több fontos amerikai gazdasági adat is érkezett, amelyek összességében csökkentették a recessziós félelmeket, és pénteken is táplálták az emelkedést a tőzsdéken. A fontosabb európai tőzsdék a brit piac kivételével pluszban zártak, és kezdeti bizonytalankodás után pluszba fordultak az amerikai indexek is, végül idei legjobb hetüket könyvelték el. A budapesti tőzsdén négynapos szünet jön, legközelebb szerdán lesz kereskedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×