eur:
396.56
usd:
363.25
bux:
71925.82
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Gépkocsik az M6-os autópályán az Érdi-tetőnél Budapest irányában.
Nyitókép: MTI/Füzesi Ferenc

Állt az M6-os, mert az alagútban elakadt egy autó

Megállították a forgalmat M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 170-es kilométernél szombat délelőtt - közölte az Útinform a honlapján.

A tájékoztatás szerint a C alagútban egy műszaki hibás jármű vesztegel.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Valószínűleg az lehet a kurszki csapások célja, hogy Oroszország csapatokat vonjon el Kelet-Ukrajnából – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. Kaiser Ferenc arról is beszélt, hogy fegyverek és hadianyag tekintetében mennyiségbeli fölényben vannak az oroszok, az ukránok azonban ezt ellensúlyozni tudják a Nyugatról érkező modern, minőségi, sokkal megbízhatóbb és pontosabb eszközökkel.

Szépségtapasz: háromgólos győzelem a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re legyőzte a görögöket, s ezzel jogot szerzett arra, hogy szombaton az ötödik helyért játsszon, az olaszokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Nagyot gurított a Mol - Ezt bizony ki lehet tenni az ablakba

Nagyot gurított a Mol - Ezt bizony ki lehet tenni az ablakba

Ma hajnalban közzétette idei második negyedéves gyorsjelentését a Mol. A legfrissebb számok bár messze vannak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, de az elmúlt hónapokban több tekintetben is rendkívül kedvezően alakultak a fundamentumok a Mol körül, elég csak a megugró gázárakra és az emelkedő olajárakra, vagy akár a Downstream szegmensnél látott magas keresletre gondolni - elsősorban ezeknek köszönheten nagyon erős negyedévet tudott zárni az olajcég, a friss számok ismeretében a 2024-es célszámokat megerősítette a Mol.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 8. 19:09
×
×
×
×