eur:
391.21
usd:
360.6
bux:
73678.21
2024. július 23. kedd Lenke
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Felidézte, mire emlékszik az Árpád hídi balesetből a vétlen taxis, aki azóta is kórházban van

A Suzukiba belerohanó taxis volt a baleset egyik súlyos sérültje, most elmondta a sajtónak, mire emlékszik a történtekből és milyen sérüléseket szenvedett az ütközés következtében.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, múlt hét szerda éjjel három gépjármű ütközött az Árpád hídon, miután egy férfi ámokfutásba kezdett egy ellopott taxival. A balesetben az elkövető meghalt, amikor összeütközött egy vétlen Suzukival. A kocsiba belerohant még egy mögötte jövő taxi is. Ennek sofőrje szólalt meg. Az intenzív osztályt már elhagyhatta, de jelenleg is kórházban ápolják és még oxigénmaszkot kell viselnie. A Blikknek elmondta, hogy az ütközésben többek között

szegycsonttörést, belső sérüléseket, agyrázkódást, izomhúzódásokat szenvedett, valamint jó néhány sebet is szerzett.

Felidézte: az utasai ki tudtak szállni, ő viszont beszorult a csúnyán összetört járműbe, ki kellett onnan vágni. Az ütközés előtti percekre egyáltalán nem emlékszik, csak a becsapódás pillanata égett a memóriájába. A kiérkező mentős hangját sem felejti el, ahogy azt mondja: "három halottunk van".

A taxis azt is elárulta, hogy egy ideig még hallotta az utasai hangját, utána azonban elájult és csak a kórházban tért magához.

Címlapról ajánljuk

Uniós pénz blokkolásával válaszol Magyarország az ukrán olajleállítási lépésre

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy interjúban számolt be a magyar döntésről azután, hogy Kijev egy szankciós intézkedéssel leállította az orosz Lukoil Ukrajnán áthaladó szállításait. Ez hazánkon kívül Szlovákiát is érzékenyen érinti, a két ország közösen fordult az Európai Bizottsághoz, de ezen kívül további lépések jönnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Indul az őrület a lakáspiacon

Indul az őrület a lakáspiacon

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsor első részében a lakásbérleti piaccal foglalkoztunk, szerdán ugyanis kihirdetik a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, így az év legaktívabb időszaka veszi kezdetét a lakáspiac ezen szegmensében. A témáról Soóki-Tóth Gábort, az Otthon Centrum elemzési vezetőjét kérdeztük. Az adás második részében a hazai turizmusról volt szó, a piac nyárközepi trendjeivel, valamint a piaci várakozásokkal kapcsolatban Kelemen Lili, a Szállás.hu szóvivője volt a vendégünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×