eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Az egyik MIXa típusú HÉV motorvonat eleje tükröződik egy tükörben a szerelvény indulásakor a H7-es vonal csepeli végállomásán 2023. november 30-án. Már csak két MIXa HÉV motorvonat közlekedik a csepeli vonalon.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Nyári karbantartás: ne tervezzen a csepeli HÉV-vel!

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között a H7-es pótlóbusz jár. A Szent Imre tér és a csepeli HÉV-végállomás között pedig az arra közlekedő 35-ös, 36-os, 38-as, 38A, 71-es, 138-as, 148-as, 151-es, 152-es, 159-es, 238-as és 278-as buszokkal utazhatnak az utasok.

A pótlóbuszok a Boráros téren a belső autóbusz-végállomásról, a 224-es busz eredeti megállójából indulnak, Csepelen pedig a Szent Imre téren az autóbusz-végállomás mellett a Kiss János altábornagy utcánál, vagy a HÉV-állomás mellett lehet felszállni – hívták fel a figyelmet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Mindeközben Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lőtték a várost. Tegnap délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát, a közép-ukrajnai Dnyipro városában pedig orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. Tegnap újabb villámszankciókról döntött az EU az oroszok ellen, az amerikai hadsereg pedig 4,5 milliárd dollár értékű többéves szerződést ítélt oda a Lockheed Martinnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×