eur:
396.58
usd:
371.35
bux:
71096.3
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Forrás: Bpi Autósok / képernyőkép

Többen is videóra vették az M0-son forgalommal szemben hajtó kamiont

A teherautó sofőrje lassan, magabiztosan közlekedett, a szabályosan közlekedők pedig óvatosan kerülgették.

A Bp-i Autósok beszámolt róla, hogy három autós fedélzeti kamerája is rögzítette, ahogy egy kamionos szombaton a forgalommal szemben közlekedett az M0-son. A felvételen látszik, ahogy a szabályosan közlekedők óvatosan igyekeznek kerülgetni a lassan haladó teherjárművet.

Arról nincs információ, hogy hol hajtott fel a teherautó, vagy hogy később le, de az biztos, hogy legalább egy kilométeren keresztül kellett így haladnia, ugyanis a kamerafelvételeken a 44-es kilométertől a 45-ös (Ecser) lehajtóig egészen biztosan eljutott.

A portál YouTube-csatornáján közzétette az olvasói által beküldött felvételekből készült videót:

Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek. A határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján Amerikában vegyes lehet a nyitás, a tegnapi ralit követően azonban tovább emelkedhet az Nvidia árfolyama. Gazdasági események szempontjából az amerikai lakáspiaci adatokra lesz a mai napon érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×