eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Nyitókép: Pixabay

Maró folyadékot ihatott egy talált palackból két iskolás

Az általános iskolai papírgyűjtés közben találták a lúgos folyadékot tartalmazó üdítős palackot, és mindketten beleittak. Rosszul is lettek, kórházba szállították őket.

A folyadékkal teli palackot az egyik fiú találta meg az iskola környékén, amibe beleivott, rosszul lett és hányt is - írja az RTL Híradó. Egy másik fiú is belekóstolt, ő is rosszul lett.

A csatorna információi szerint a palack jegestea flakonjának tűnt, maró lúgos anyagot tartalmazott.

Az iskola igazgatója nem kívánt nyilatkozni, azt viszont elárulta, hogy a titokzatos palackot az intézmény területén kívül találták a gyerekek. A csatorna úgy tudja, az egyik fiú többet ivott belőle, a másik éppen csak egy keveset.

Mentőt hívtak hozzájuk, mindkettejüket a budapesti Heim Pár Gyermekkórházba szállították, most is ápolják őket. Várhatóan legalább egy hétig bent kell maradniuk.

Az iskolában az incidenst követően nyomozók jártak, hogy kiderítsék, mi is történt pontosan. A csatorna írásban érdeklődött az iskola vezetésénél, de választ nem kapott. A rendőrség közölte, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×