eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Nyitókép: Pixabay

Maró folyadékot ihatott egy talált palackból két iskolás

Az általános iskolai papírgyűjtés közben találták a lúgos folyadékot tartalmazó üdítős palackot, és mindketten beleittak. Rosszul is lettek, kórházba szállították őket.

A folyadékkal teli palackot az egyik fiú találta meg az iskola környékén, amibe beleivott, rosszul lett és hányt is - írja az RTL Híradó. Egy másik fiú is belekóstolt, ő is rosszul lett.

A csatorna információi szerint a palack jegestea flakonjának tűnt, maró lúgos anyagot tartalmazott.

Az iskola igazgatója nem kívánt nyilatkozni, azt viszont elárulta, hogy a titokzatos palackot az intézmény területén kívül találták a gyerekek. A csatorna úgy tudja, az egyik fiú többet ivott belőle, a másik éppen csak egy keveset.

Mentőt hívtak hozzájuk, mindkettejüket a budapesti Heim Pár Gyermekkórházba szállították, most is ápolják őket. Várhatóan legalább egy hétig bent kell maradniuk.

Az iskolában az incidenst követően nyomozók jártak, hogy kiderítsék, mi is történt pontosan. A csatorna írásban érdeklődött az iskola vezetésénél, de választ nem kapott. A rendőrség közölte, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt megválasztása, és az egyik legnagyobb vesztes Magyarország lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 26. 05:55
×
×
×
×