eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Tragédia az osztálykirándulás után, meghalt egy 13 éves gyerek

Még el tudott búcsúzni a gyermekétől az az édesanya, akinek a fiát hétfőn újra kellett éleszteni egy komáromi szabadidőparkban, egy iskolai kiránduláson.

Az RTL számolt be arról, hogy egy hétfői iskolai kirándulásról mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 13 éves fiút, miután újraélesztették. A csatorna értesülése szerint a gyerek azt játszotta a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. A 13 éves Áron percekig nem jött fel, mire a társai észrevették, hogy baj van. A fiúhoz először az úszómester ért oda, és elkezdték az újraélesztést, majd a mentősök is megérkeztek. Helikopter vitte kórházba, ahol pár napon belül meghalt.

Édesanyja megtörten nyilatkozott arról, mi történt gyermekével, és értetlenül áll a történtek előtt: nem érti, hogy a fia mit keresett a két méter mély vízű medencében, ugyanis elmondása szerint Áron nem tudott úszni.

A gyerek a kórházban néhány nappal az újraélesztése után meghalt.

"Ez sokat számít, hogy el tudtuk neki mondani, amit érzünk. Ott volt az egész család" - mondta a fiú édesanyja.

Az összeállítás szerint a szabadidőpark vezetése belső vizsgálatot indított az ügyben, valamint közben büntetőlejárás is indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×