eur:
394.94
usd:
366.99
bux:
71620.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Summer Outdoors Activities. Skin Protection. Adult Charming Woman Reapplying SPF Suntan Lotion On Her Light Skin Tone. Real People, Ambient Light, Copy Space
Nyitókép: Elena Popova/Getty Images

Pénteken nem lesz nehéz leégni

Nagyon erős UV-B sugárzás várható pénteken a Dunántúlon és Pest vármegyében

Nagyon erős UV-B sugárzás várható pénteken a Dunántúlon és Pest vármegyében - közölte a HungaroMet Zrt. Azt írták: pénteken a Dunántúlon, valamint Pest vármegyében és Budapesten az UV-index meghaladja a 7-es értéket.

Hangsúlyozták, ezeken a területeken fokozottan kell védekezni a napsugárzás által okozott leégés ellen. Amennyiben lehetséges, napközben 11 és 15 óra között kerüljék az emberek a napozást és javasolt vállat takaró póló, szalmakalap, illetve fényvédőkrém használata. Normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×