eur:
395.15
usd:
368.98
bux:
71970.77
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Nyitókép: Időkép

Lecsapott a vihar a főváros peremén – kép, videó

Beindultak a pénteki zivatarok.

A főváros északi részét egy légzuhatagokat eregető, jégesővel kísért zivatar találta be – fogalmaz közösségi oldalán az Időkép. A hozzászólások arról tanúskodnak, hogy Békásmegyeren, Káposztásmegyeren, és Újpesten is lecsapott a vihar, kiadós jégesővel.

A MetNet egyik úgy fogalmaz, „Újpest elesett”, amihez egy szemléletes videót is mellékelt. Kollégánk Csillaghegyről jelentett jégesőt:

Infostart
Infostart

Estig nagy területen lesznek kedvezőek a feltételek további zivatarok kialakulásához, és a zivatarok besodródásához. Legnagyobb eséllyel és számban északkeleten és az Észak Alföldön, a középső országrészben illetve a Nyugat-Dunántúlon várható képződésük, de az országban máshol is előfordulhatnak a délután folyamán. Estére már csökkenhet számosságuk, de a zivatarok várhatóan éjjel sem csengenek le teljesen. Az éjszaka második felében újabb zivatarok képződhetnek egy nyugat-kelet irányú sáv mentén – figyelmeztetett korábban a HungaroMet.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, amiben most bőven van fantázia!

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, amiben most bőven van fantázia!

Júniusban megtorpant az Nvidia sokak által megállíthatatlannak hitt tőzsdei menetelése, ennek ellenére azonban továbbra is fényesen ragyog a mesterséges intelligencia szektor csillaga, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan pedig ezúttal is mutatunk egy olyan nagy növekedési potenciállal rendelkező részvényt, amely megfelelő választás lehet azon befektetők számára, akik nem az Nvidián keresztül profitálnának az AI-raliból. Lássuk!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 28. 16:26
×
×
×
×