eur:
393.55
usd:
365.56
bux:
71647.24
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Pixabay

Akcióba lendültek a rendőrök – új helyen vadásznak, ráadásul kamerával

Érden és Cegléden is a gyalogátkelőknél büntettek a járőrök.

Érden és Cegléden tartotta 2024 májusában soron következő akcióját a rendőrség – a közlemény szerint a cél továbbra is a balesetek megelőzése, a járművezetők szabálykövetésre kényszerítése.

"A figyelmeztető szavak helyett egy ideje már a tettek mezejére léptünk, az elmúlt hónapokban több helyszínen tartottunk hasonló jellegű és célú ellenőrzést. Az eredmények azóta sem lettek megnyugtatóbban – és a videó képsorai láttán is felmerülhet: a gyalogosok időnként szinte az életükért kénytelenek küzdeni" – áll a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A két településen tartott akció alatt elsősorban a gyalogosoknak kötelezően járó elsőbbségadásra, valamint a stoptábla utasításának betartására koncentráltak, de a leállított járműveknél más sem kerülte el a rendőrök figyelmét: akadtak biztonsági övet nem használók, körözés hatálya alatt állók, mobiltelefonnal a kézben vezetők, és lejárt műszakival közlekedők is.

Érden csaknbem 420 ezer forint bírságot osztottak ki és több szabálysértési feljelentést tettek, Cegléden 31, összesen közel 400 ezer forintra bírságolt sofőr hagyta fogyelmen kívól a tiltó táblát vagy suhant át megállás nélkül a bekamerázott kereszteződésen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×