eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
fotó: AndreasWeber/GettyImages
Nyitókép: AndreasWeber/GettyImages

Kamion hajtott vonat elé Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban; Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat, emiatt akár egyórás késésekre kell számítani.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy baleset miatt a vonat az átjárótól mintegy kétszáz méterre állt meg, nem siklott ki, míg a kamion félig az átjáróban, pótkocsijával a főúton akadályt okozva vesztegelt.

A bajai hivatásos tűzoltók a kamion pótkocsiját az útból félrehúzva megszüntették a forgalmi akadályt, valamint a vonat utasainak lesegítésében nyújtottak segítséget.

Az 55-ös főúton félpályán, irányítás mellett megindulhatott a forgalom, a vonat utasai távolsági autóbuszjárattal folytathatják útjukat - tették hozzá.

A Mávinform közleménye szerint Baja-Dunafürdő és Pörböly közötti andráskereszttel jelzett átjárónál súrlódott egy gépjármű a Bajáról Szekszárdon át Tolna-Mözs állomásra tartó vonattal.

Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt - várhatóan délelőtt - Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×