eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Menczer Tamás kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tart a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. június 22-én. Az államtitkár kijelentette: a magyar kormány felszólítja az ukrán parlamentet, kormányt és Ukrajna elnökét, hogy fejezzék be a magyar kisebbség jogfosztását és a Velencei Bizottság ajánlásának megfelelően adják vissza azokat a jogokat, amelyekkel a magyar közösség korábban rendelkezett.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új kommunikációs igazgató a Fidesz-KDNP-nél

Ismerős arc váltja a külügyből érkezve Hollik Istvánt.

Új kommunikációs igazgatója van a Fidesz–KDNP-nek - írja a Magyarnemzet.hu nem másra, mint az utód Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

"Nagy megtiszteltetés, hogy a miniszterelnök felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok" – jelentette be Menczer Tamás a közösségi oldalán.

Mint jelezte, az államtitkári munkát, amelyet a Külügyi és Külgazdasági Minisztériumban végzett, befejezi, ugyanakkor a Buda-környéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni, amelynek országgyűlési képviselője. Posztjában továbbá köszönetet mondott elődje, Hollik István munkájáért.

"A régi baloldal - Gyurcsány és a többiek - és az új baloldal - árulók, politikai kalandorok - a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni" - hangsúlyozta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×