eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Drónnal készített, több fotóból, számítógépes programmal összeállított panorámaképen a balatonfüredi vitorláskikötő 2022. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Hatalmas területet adnak át az embereknek a Balatonnál

Már kész van a Szivárvány utcai új sportpark Balatonfüreden, szombaton lesz a hivatalos avatóünnepség.

Elkészült a Szivárvány utcai közpark és játszótér Balatonfüreden - derül ki a város portáljának beszámolójából.

Az eddig elhanyagoltan álló másfél hektáros terület kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújt, de padjaival, ligetes kialakításával a pihenni vágyóknak is kedvelt helye lehet.

Szombaton hivatalos átadó is lesz.

Ami a részleteket illeti, Balatonfüred ófalui fejlesztése és az új közösségi tér kialakítása uniós pályázati támogatás részeként jön létre a Szivárvány utca és a kerékpárút közötti területen.

A kerékpárút mellett sport- és fitneszeszközök kaptak helyet, figyelve arra, hogy szinte minden korosztály megtalálja majd a neki való sportolási vagy játszási lehetőséget. Van ping-pong asztal, gyermek kötélpálya, baba-mama hinta, ivókút, egy játszóvár és különböző tornaeszközök.

A Probio Zrt. rendezte a környezetet, a bozótos, elhanyagolt területet parkosították, több pihenőpadot helyeztek ki, a beteg, elkorhadt fákat eltávolították, helyettük fákat és cserjéket ültettek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×