eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen
Nyitókép: Pixabay

Kutyatámadások után drasztikus szigor jön Siófokon

Csak pórázon lehet sétáltatni mostantól a kutyákat a Balatoni-part városban.

Siófokon az utóbbi időkben megszaporodott a közterületen történő kutyasétáltatás során bekövetkező kutyatámadások száma. Emiatt felhívást tettek közzé a város honlapján „az ebek sétáltatására vonatkozó szabályok fokozott betartására”, amelynek fokozott ellenőrzését ígérik.

A szabályok szerint közterület az ebek futtatására kijelölt területet kivéve kutyát csak pórázon lehet vezetni, és csak olyan személynek, aki az állat irányítására, kezelésére és féken tartására képes. Szájkosarat használni azonban kizárólag az egyed jellemzően agresszív magatartásának ismerete esetén kell.

Azt is közölték, hogy fokozottan ellenőrzik a hatóságok a szabályok betartását.

Címlapról ajánljuk
Újra Európa trónján a Győr

Újra Európa trónján a Győr

A Győri ETO végig vezetett a német Bietigheim ellen, és magabiztosan, hat góllal nyerte meg a női kézilabda BL budapesti fináléját. Ez a klub hatodik elsősége a sorozatban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
Szép csendben Putyin már háborút indított Európa ellen

Szép csendben Putyin már háborút indított Európa ellen

Putyin árnyékháborúja Európa ellen intenzívebbé válik, amelynek célja a nyugati támogatás meggyengítése Ukrajna felé. Oroszország szabotázstámadásokkal és nem hagyományos eszközökkel próbálja aláásni a NATO védelmi garanciáit, miközben fenntartja nukleáris arzenálját elrettentő erőként. A NATO-nak fel kell készülnie egy hosszú, árnyékban zajló küzdelemre egy revizionista Oroszországgal szemben -

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×