eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
A forgalom elől lezárt fővárosi Bem rakpart a Batthyány térnél 2018. június 10-én. Az útlezárásra a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat június végén megrendezésre kerülő futama miatt került sor. A háttérben az Országház épülete.
Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Forgalomkorlátozás lesz Budapest több kerületében is

Gyűlés miatt forgalomkorlátozás lesz pénteken Budapest I., II., V. és XIII. kerületében.

Pénteken 6 órától 24 óráig tilos lesz megállni a Szalay utca mindkét oldalán a Vajkay utca és a Falk Miksa utca között, a Zoltán utca mindkét oldalán a Nádor utca és a Szabadság tér között, a Nádor utca mindkét oldalán a Zrínyi utca és a Mérleg utca között, az Alagút utca mindkét oldalán az Attila út és a Pauler utca között - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Pénteken 17.15-től 18.15-ig szakaszosan és időszakosan lezárják az Elvis Presley tér-Margit híd-Balassi Bálint utca-Kossuth Lajos tér útvonalat. 18.45-től 22 óráig lezárják majd a Kossuth Lajos tér-Garibaldi utcai lehajtó-id. Antall József rakpart-Eötvös tér-Széchenyi tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Alagút-Alagút utca útvonalat.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×