eur:
394.69
usd:
365.63
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: MVM

Fontos tájékoztatást küldött az MVM a fogyasztóknak, a számlázást is érinti

Módosítja a szerződési feltételeket az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. A cég erről emailben értesítette a fogyasztókat.

A módosítások alapvetően technikai jellegű változtatásnak minősülnek - írja az MVM. Azért van benne néhány kisebb, de fontos érdekesség.

Ilyen, hogy a "felhasználó elhalálozása esetén nem szükséges halotti anyakönyvi kivonat bemutatása, ha arról egyéb hivatalos úton tudomásunk van".

A felhasználóváltozás esetén megtörtént annak egyértelmű kimondása, hogy a bejelentés egyben felmondásnak is minősül, továbbá annak lehetővé tétele, hogy felhasználóváltozás esetén a bejelentés egyben ajánlatkérésnek minősülhessen.

Módosul a kötbér kérdése is.

Azt írták, hogy a szerződésszegés miatt kiküldött értesítők esetén megvalósul a fizetendő kötbérnek az annak alapjául szolgáló külön díjhoz igazítása, felhasználói szerződésszegés miatt elektronikusan kiküldött küldemény esetén érvényesítendő kötbér mértékének növelése, továbbá a felhasználó miatt meghiúsult kikapcsolás különálló esetként kezelése.

A számlázásnál az előre fizetős mérőre vonatkozó szabályozást rögzítették a nem szociálisan rászorult felhasználók tekintetében is.

Az MVM azt kéri, hogy a további részletekért mindenki nézze meg az üzletszabályzatot.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×