eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Semmelweis Egyetem/Családbarát Egyetem Központ

Gyerekek ezrei ismerkedtek a szüleik foglalkozásával

Több mint 50 cég vett részt idén a #mutiholdolgozol kampányban, hogy megmutathassák dolgozóik gyermekeinek: mivel foglalkoznak a szüleik, amíg ők óvodában vagy iskolában vannak.

Ez már az ötödik év, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Programja útjára indítja a #mutiholdolgozol felhívást olyan vállalatok részére, amelyek szívesen megmutatják magukat, és a 21. század tipikus, és egyáltalán nem tipikus munkahelyeit a jövő munkavállalói, a gyerekek és fiatalok számára.

A szervezet tájékoztatása szerint idén a legtöbb helyen az első számú vezető, cégvezető, rektor, vezérigazgató fogadta a gyerekeket, és nyitotta meg az eseményt. Szenátusi gyűlés és szavazás a gyerekekkel, projektmunka online meeting keretében, vízmű-tour, ivóvíz tisztítás, traktorozás, játszótér ellenőrzés, jegyzőkönyvezés, targoncázás, ismerkedés a csomagoló robotokkal, minőségbiztosítás – 3D hibakeresés a gyártáson, irattári kalandtúra, reklámszerkesztés – ismerkedés a vágószobával, és még sok-sok színes program várta a munkatársak gyermekeit a csatlakozott cégeknél április 6-án vagy 11-én a tavaszi szünet első és utolsó napján.

A #mutiholdolgozol kampányban az a különleges, hogy középpontjában a fiatalok állnak: minden évben több ezer gyermek – óvodástól a tinédzserekig – jut hozzá saját élményhez a szülei munkahelyén arról, hogyan működik egy munkahely. Eközben a vállalat pedig kultúrát és a munkáltatói brandet épít: erősíti a közösségi érzést, saját szerethető arcát mutatja meg és közelebb hozza a munka világát a leendő munkavállalókhoz. „Vagyis mindenki nyer!” – olvasható.

Az előzetes adatok tükrében a csatlakozó több mint félszáz cégnél idén is körülbelül 1500 önkéntes vállalati kolléga vett részt a programok kitalálásában, szervezésében és a lebonyolításban.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×