eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com

Viharvert iskola jó áron eladó - meghökkentő ingatlanajánlat

Az ingatlant Szentesen hirdetik.

Eladó a Csongrád-Csanád vármegyei Szentesen egy 5918 négyzetméteres területen elfekvő, téglafalazatú épületekből álló ingatlan, ami néhány évvel ezelőtt még általános iskolaként működött – vette észre a VEOL.

A hirdetés szövege szerint a felújítandó, de a továbbiakban számtalan módon hasznosítható épületegyüttes fő része egy kétszintes, 835 nm-es iskolaépület, amihez egy 85 nm-es pince is társul.

A 196 nm-es B épületben kapott helyet a konyha, ebédlő, három tanterem, műhely és mosdók. A fűtésről hajdanán a 199 nm-es C épületben elhelyezett gázkazán gondoskodott. A meleg vizet a minden épületben megtalálható villanybojlerek szolgáltatták.

A D épület egy 76 nm-es szolgálati lakás, alatta pincével. A 366 nm-es tornaterem épületben és egy 144 nm-es tornaterem sátorban folyt a tornaoktatás. A terület nem beépített része, a volt iskolaudvar részben betonozott, részben fás-bokros vagy füvesített.

Az iskolát 149,9 millió forintért árusítják.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×