eur:
394.9
usd:
367.72
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Egy gépjármű-tulajdonos parkolójegyet vesz egy új parkolóautomatából a pécsi Köztársaság téren 2019. január 23-án. Ezen a napon 160 darab új parkolóautomata állt üzembe, az új automatákon bankkártyával és érmékkel is lehet fizetni.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Városi kukásautó halálos gázolása miatt szólalt meg a pécsi polgármester

Halálra gázolt egy teherautó egy gyalogost Pécs nyugati városrészében kedden reggel - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közleménye szerint a baleset során egy tehergépjármű közlekedett a pécsi Uránvárosban, amikor elütött egy gyalogost. A balesetet elszenvedő nő a helyszínen meghalt.

Péterffy Attila, Pécs polgármestere közleményben jelezte: az önkormányzati tulajdonú Biokom NKft. egyik hulladékgyűjtést végző teherautója gázolta el az idős hölgyet.

A városvezető - aki közölte, osztozik az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában - azt írta: a Biokom NKft. mindenben együttműködik a nyomozóhatósággal. Kitért arra, a teherautó személyzetét rendkívüli módon megviselték a történtek, a sofőr sokkos állapotban van, számára a cég felajánlotta szakember segítségét.

A vizsgálat lezárultáig a cég és a pécsi önkormányzata további információt nem oszt meg a nyilvánossággal - olvasható a polgármester kommünikéjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×