eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (k), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j) a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2022. november 30-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kormányinfó újra: itt meghallgathatja a miniszterek tájékoztatását

Döntött az Európai Bizottság a Magyarországnak járó forrrások ügyében – erről adtak tájékoztatást a szerdai Komrányinfón,

Jelentős előrelépésként értékelte Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, hogy az Európai Bizottság elfogadásra ajánlja a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő uniós források lehívását lehetővé tevő magyar tervet.

A Kormányinfón azt mondta, az EB-nek a nap folyamán ismertetett döntése nem okozott nagy meglepetést a magyar kormánynak, ez az álláspont nagyjából megegyezik a bizottság által szeptemberben közölttel, és az sem jelent újdonságot, hogy három operatív program esetében a bizottság fenntartja a zárolásra vonatkozó javaslatát.

A Kormányinfóról szóló tudósításunkat itt olvashatja, míg Navracsics Tibor és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter teljes tájékoztatóját itt tudja meghallgatni:

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×