eur:
392.52
usd:
362.79
bux:
72267.13
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Fotó: Közút Figyelő
Nyitókép: Fotó: Közút Figyelő

Óriási karambol volt az Árpád hídon, ettől bénult meg a közlekedés ma reggel

Hét autó ütközött össze Budapest III. kerületében, a margitszigeti lehajtónál - írja a rendőrség honlapja. Fél 10 körül normalizálódott a helyzet.

Eddig tisztázatlan körülmények között november 21-én 5 óra 39 perc körül Budapest III. kerületében, az Árpád híd margitszigeti lehajtójánál hét autó ütközött össze. Egy ember könnyebben megsérült.

​A roncsok komoly forgalmi akadályt képeznek. Az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.

A katasztrófavédelem azt írja: az ütközés következtében az egyik jármű a villamossíneken állt meg.

Erre a linkre kattintva pedig megnézheti a Magyar Közút kameráján a hatalmas dugót.

Közben hasonló baleset történt Budapest déli részén is. Négy gépjármű ütközött össze a Gubacsi híd előtti felüljárón, a XX. kerületből a XXI. kerület felé tartó irányban.

Frissítés!

A Csillaghegy felől érkező 34-es autóbusz fél 10 körül még 12 percet késett és a BudapestGo alkalmazás is jelezte, hogy nem tudják tartani a menetrendet. Nagyjából ekkor azonban az autók már rendben áthaladhattak az Árpád hídon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Kiderült: ez állhat Orbán Viktor kijevi látogatásának hátterében

Kiderült: ez állhat Orbán Viktor kijevi látogatásának hátterében

Orbán Viktor magyar miniszterelnök váratlan látogatást tett Kijevben, alig egy nappal az EU Tanácsának elnökségének átvétele után. A látogatás során sürgette Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a tűzszünet meggyorsítására, míg Zelenszkij a kétoldalú együttműködési megállapodás lehetőségét hangsúlyozta. Anamaria Dutceac Segesten szerint Orbán látogatása Brüsszel és a hazai közönség számára is egy erős politikai üzenet. Magyarország és Ukrajna között továbbra is feszültség van a magyar kisebbségek védelme miatt, amit Orbán valószínűleg Zelenszkijnek is felvetett. Ukrajna uniós csatlakozási folyamatát Magyarország többször lassította a kisebbségi ügyek előrelépésének hiánya miatt, de az EU és Kijev is találhat módot ennek a helyzetnek a kezelésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×