eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Flirt típusú villamos motorvonat a balatonfüredi vasútállomáson az észak-balatoni vasútvonal mintegy 24 milliárd forintból villamosított, Szabadbattyán és Balatonfüred közti szakasza avatásának napján, 2021. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Gárdonynál egy vágányon megindult a közlekedés, délutánig fennakadásokra kell számítani

Székesfehérvár és Gárdony között egy vágányon megindult a vonatközlekedés.

Szombat hajnaltól egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés Székesfehérvár és Gárdony között, mert van áram a felsővezetékben - tájékoztatott közleményben a Mávinform. A székesfehérvári vonalon ugyanakkor kora délutánig fennakadásokra kell számítani.

Pénteken fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között péntek este.

Ez okoz fennakadást, késéseket a vonatközlekedésben.

Szombat hajnaltól ugyanakkor egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés Székesfehérvár és Gárdony között. A másik vágányon várhatóan délig tart a péntek esti heves viharban leszakadt felsővezeték helyreállítása.

Továbbra is késésekre, pótlóbuszokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra, illetve vonatelmaradásokra kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok esetében.

A fennakadások várhatóan kora délutánig tartanak - közölte a Mávinform.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×