eur:
394.45
usd:
365.3
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Miniszterelnökség által közzétett képen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j3) hivatalában fogadja George Patakit, New York állam korábbi kormányzóját (j4) 2022. március 12-én. Mellettük Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j) és Schaller-Baross Ernő (Fidesz-KDNP) európai parlamenti képviselő (j2). A politikus elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz-ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnökség

Gulyás Gergely fogadta New York állam volt kormányzóját

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten talákozott George Patakival.

New York állam korábbi kormányzója elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz–ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik, amiről egy nappal korábban maga is személyesen meggyőződhetett.

A találkozón magyar részről a Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Schaller-Baross Ernő európai parlamenti képviselő vett részt.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×