eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt. egyik gépkocsija halad a főváros V. kerületében, a Múzeum körúton. MTVA/Bizományosi: Turbéky Eszter  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Turbéky Eszter

Megvan, milyen taxival mehetünk ki Ferihegyre 2025-ig

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét, így a társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere.

Az együttműködés 2010-es kezdete óta immár a harmadik egymást követő repülőtéri pályázaton bizonyult legjobbnak a Főtaxi ajánlata – közölte a cég.

A taxitársaság jelentős beruházásokat tervez, megnégyszerezi az elektromos töltőfejek számát a reptéren, így a tervek szerint egyszerre akár 18 elektromos autó töltésére lesz lehetőség. A cég digitális fejlesztéseket is kilátásba helyezett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A főtaxis autók 2019-ben mintegy 700 ezer, az elmúlt 10 évben pedig összesen csaknem hatmillió alkalommal vettek fel utast és tettek meg 120 millió kilométert a főváros és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a 2019-es lezárt üzleti évben Főtaxi nettó árbevétele 2,69 milliárd forint volt, ami 264 millió forinttal haladta meg az egy évvel korábbit. A vállalat tavaly adózás után 318,33 millió forint nyereséget ért el, míg 2018-ban a nyeresége 338,54 millió forint volt.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×