eur:
392.33
usd:
362.28
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Mentők és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Borzalmas részletek az M5-ösön történt halálos buszbalesetről

Egy lengyel busz tért le az útról és borult árokba. Meghalt egy ember, a súlyos sérültek között gyerek is van.

Az Országos Mentőszolgálat elsődleges adatai szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt. Az összes utas kórházba kerül ellátásra vagy vizsgálatokra. A betegszállítást két mentőhelikopter és 14 mentőautó végezte - mondta Győrfi Pál szóvivő.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, az utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, eddig tisztázatlan körülmények között.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra. A buszon tartózkodó két sofőr és 44 utas közül egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek.

Frissítés: A mentés és a helyszínelés befejeztével délután fél négykor indult újra a forgalom - tájékoztatott a rendőrség.

Kiskunfélegyháza, 2020. augusztus 9.
Mentőhelikopter és mentők árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
MTI/Donka Ferenc
MTI/Donka Ferenc
Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×