eur:
401.68
usd:
364.06
bux:
72649.8
2024. október 4. péntek Ferenc
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Láng-Bognár Kinga, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szóvivője és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (b-j) az új koronavírussal kapcsolatban tartott kormányzati sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2020. február 26-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Másik magyar is kórházban lehet Bécsben fertőzésgyanúval?

Közösségi oldalán videóban cáfolta egy, a bécsi kórházban fekvő magyar nő, hogy ő lenne a koronavírus fertőzéssel ott ápolt magyar beteg.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be arról, hogy a kormány tudomása szerint már két magyar megbetegedésről tudni: a Japánnál lévő szállodahajón dolgozó magyarnál, illetve egy Bécsben élő magyarnál igazolták a tesztek is, hogy elkapták a vírust. Kedden koronavírus gyanúval szállítottak kórházba egy magyar nőt Bécsben - ezt Miháczi Bea maga erősítette meg.

Időközben a nő közösségi oldalán jelentette be, őt koronavírus gyanújával szállították bécsi Ferenc József Császár Kórházba, de neki még nincs eredménye, nem ő az a Bécsben élő magyar, akinek pozitív lett a tesztje. Miháczi Bea két hete érkezett vissza Olaszországból, azóta magas láz és szűnni nem akaró köhögés kínozza.

Az eredmény a nap második felére várható, amint megvan, beszámol róla.

Gulyás Gergely, amikor a szerdai tájékoztatón visszakérdeztek, Miháczi-e a megbetegedett, azt mondta, személyiségi jogi okok miatt nem mond nevet, de Ausztriából érkezett hivatalos jelzés alapján mondta, hogy egy bécsi kórházban van egy második koronavírusos magyar.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Megjelent a csütörtökön véget ért kormányülés után a késő esti Magyar Közlönyben az a határozat, amely értelmében elfogadta a kormány a Nemzeti Földhő Hasznosítási Koncepciót. Erről is szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Energy Investment Forum konferencián, amelynek egyik nyitó előadója Lantos Csaba energiaügyi miniszter lesz, még nem késő regisztrálni itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×