eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Főszerkesztőt vált a 24.hu

Létrejön a digitális lapigazgatói poszt és csere lesz a főszerkesztői poszton.

A 24.hu eddigi főszerkesztője, Szigeti Péter augusztus 1-től digitális lapigazgatóként vezeti tovább a 24.hu hírportált, ezzel egy időben Pető Péter eddigi főszerkesztő-helyettes főszerkesztővé, Bita Dániel vezető szerkesztő pedig főszerkesztő-helyettessé lép elő - közölte a portál.

A 24.hu-nál újonnan létrehozott, de a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már jól működő lapigazgatói feladatkörben Szigeti Péter felel ezentúl a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért. A 24.hu üzleti irányítását eddig Bognár Bálint, a kiadó digitális üzletágának vezetője látta el termékmenedzserként. Megnövekedett feladatai miatt döntött az átszervezés mellett, amely illeszkedik a hírportál elmúlt két évben zajló fejlesztési stratégiájába - írták.

A kiadó fejlesztési stratégiájával összhangban Szigeti Péter felelősségi körébe a jövőben nemcsak a 24.hu tartozik, hanem ő irányítja majd a Vezess.hu portált és az autóMAGAZINt is. Müller András, a Vezess.hu eddigi termékmenedzsere távozik a kiadótól, a kapcsolódó feladatok teljes körűen a digitális lapigazgatóhoz kerülnek. A Vezess.hu tartalmi irányítását a jövőben is Horváth Zsolt főszerkesztő végzi és az autóMAGAZIN havilapot Gajdán Miklós szerkeszti.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×