eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A siófoki szabadstrand részlete. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Teljesen átalakulnak idén a siófoki szabadstrandok

Összesen 304 millió forintból újíthatja meg Siófok a szabadstrandjait.

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán elnyert összegből az Aranyparton a Táncsics utcától a Hermann Ottó utcáig 192 millió forintból, míg az Ezüstparton a Csongor utcától a Zichy utcáig 112 millió forintból újulhatnak meg a szabadstrandok.

A pályázati pénzből a tereprendezést valósítja meg a város. A lépcsőbejárókat savállóra cserélik, új öltözőkabinok épülnek, értékmegőrzőket létesítenek, játszóteret, lábtenisz, és strandröpladba-pályákat alakítanak ki. Emellett úgynevezett teqball asztalokat is beszereznek, és faültetést is terveznek a szakemberek az érintett partszakaszokon.

A fejlesztések eredményét a helyiek és a turisták már idén nyáron élvezhetik, a munkálatokkal június 30-ig végeznek a beruházással érintett siófoki szabadstrandokon - írja a sonline.hu.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×