eur:
395.13
usd:
367.28
bux:
71476.2
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Akkor is jár a jóvátétel, ha interneten vettük a hibás árut - lapszemle

A Magyar Idők azt írja, hogy a Borsod megyei cigányvajda szerint Sneider Tamásnak nincs helye a közéletben. az LMP elfogadhatatlannak tartja a Sneider Tamásról napvilágra került felvételeket - számol be a Népszava. A Portfolio szerint a jegybank monetáris politikájának küszöbön lévő szigorítását belengető nyilatkozat kisebb lavinát indított el.

A Magyar Idők azt írja, hogy a Borsod megyei cigányvajda szerint Sneider Tamásnak nincs helye a közéletben, és nem azért, mert a Jobbik elnöke, hanem azért, amit a cigánysággal kapcsolatban mondott, illetve amiket előtte tett. A baloldal lemondhat a cigányok szavazatáról, ha a Jobbikkal szövetkezik - mondta a lapnak Lakatos Attila, aki arra kéri a pártokat, hogy ne működjenek együtt Sneider Tamásékkal, mert szélsőségesek.

A Népszava is erről a témáról ír. A lap felidézi, hogy az LMP elfogadhatatlannak tartja a Sneider Tamásról napvilágra került felvételeket, ugyanakkor az ellenzéki párt február 23-án és 24-én tartandó kongresszusán napirendre kerül az a javaslat, hogy az LMP közös listán induljon a Jobbikkal az európai parlamenti választáson. Korábban a Jobbik elnöke sem zárta ki ezt a lehetőséget.

A Portfolio azt írja, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikájának küszöbön lévő szigorítását belengető nyilatkozat két héttel ezelőtt kisebb lavinát indított el. A külföldi devizapiaci spekulánsok valósággal széttépték a forintot, ami új több hónapos csúcsra kapaszkodott az euróval szemben - fogalmaz a portál szerzője.

A Pénzcentrum arról ad hírt, hogy az Európai Parlament és az Európai Tanács megállapodásának köszönhetően a fogyasztók akkor is jogosultak jóvátételre, ha interneten vásároltak hibás terméket. Az ilyen árut meg kell javítani, ki kell cserélni, vagy vissza kell adni vevő pénzét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×