eur:
392.26
usd:
362.17
bux:
72085
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Már érvényben vannak a forgalomkorlátozások az esti Sting & Shaggy-koncert miatt

Ma 18 és 22 óra között Sting & Shaggy koncertet rendeznek a Hősök terén. A rendezvény előkészülete és bontása miatt 10 órától holnap hajnali 4:30-ig korlátozások vannak érvényben a környéken.

A jelzett időpontban lezárják a forgalom elől a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, továbbá a Kós Károly sétányt. Biztonsági okokból lezárhatják az M1-es metró Hősök tere állomását, a forgalomkorlátozások miatt pedig változik az érintett közösségi közlekedési járatok – a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 230-as, a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz útvonala.

Az M1-es metró várhatóan 16 és 23 óra között a megszokottnál sűrűbben közlekedik majd, azonban biztonsági okokból lezárhatják a Hősök tere állomást; ebben az esetben a szerelvények megállás nélkül haladnak át azon.

További információk a BKK honlapján érhetőek el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Miután történelmi vereséget szenvedett pártjával, Rishi Sunak konzervatív miniszterelnök leköszönő beszédében azzal kezdte, hogy elnézést kért az elszenvedett csalódásért, majd lemondása bejelentését követően kifejtette: "Mindent beleadtam ebbe a munkába, de önök egyértelmű jelzést küldtek, hogy az Egyesült Királyság kormányának változnia kell." 14 év tory kormányzás után a mai napon fel fog állni az új munkáspárti kabinet az országban, Keir Starmerrel az élén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×