eur:
393.05
usd:
363.28
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Új vezetőséget választott a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete

Tisztújító közgyűlést tartott az ország legnagyobb, országos és fővárosi rádiói által létrehozott szakmai szervezete, a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete (RAME).

A tagok három évre ismét a rádiós egyesület elnökévé választották Turi Árpádot, a Class FM korábbi vezérigazgatóját, a Mediaworks kereskedelmi vezetőjét és újabb három évre elnökségi tagi megbízást kapott Módos Márton, az InfoRádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője. A testület harmadik megválasztott tagja Komáromi Balázs, Trend FM ügyvezetője lett.

A rádiók vezetői Ismételten a felügyelő bizottság tagjának választották Kiss Anikót, a Music FM és Nagy Tamást, a Jazzy Rádió ügyvezetőjét. Új tag az ellenőrző testületben az MTVA-t képviselő Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

Az október 24-i közgyűlés döntései között - a műsorszolgáltató kérelmére - felvette a RAME teljes jogú tagjai közé az országos vételkörzetű Retro Rádiót.

Módos Márton az Infostart.hu főszerkesztője és tulajdonosa is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×