eur:
394.82
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Lakatos Béla Ács polgármestere beszél az I. Országos roma polgármesteri konferencián Budapesten 2015. május 28-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Újra lemondott az ácsi polgármester

Lakatos Béla 16 évig vezette a Komárom-Esztergom megyei települést. Májusban egyszer már lemondott a posztjáról, de néhány nap múlva meggondolta magát.

Lakatos Béla elmondta, hogy a munkaviszonya hivatalosan egy hónap múlva szűnik meg, a városvezetéssel kapcsolatos teendőket a továbbiakban az alpolgármester és a képviselő-testület látja el.

Májusban felkerült a világhálóra egy hangfelvétel, amelyen a polgármester durva hangon beszél egy iskolai értekezleten. Ezt követően helyiek egy csoportja aláírásokat gyűjtött, hogy a testület határolódjon el a városvezetőtől.

Lakatos Béla, aki korábban nyolc évig iskolaigazgatóként dolgozott, az országgyűlési képviselő-választások után egyszer már bejelentette lemondását, mert a Momentum színeiben induló jelöltként a városban csak a harmadik helyet szerezte meg, és úgy gondolta, hogy az ácsiak nem értékelték a településért végzett 16 éves munkáját. Néhány nap múlva azonban megváltoztatta döntését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×