eur:
394.36
usd:
364.1
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Michel Barnier, az Európai Bizottság brit kiválás ügyében felelős főtárgyalójának találkozója az Országházban 2018. június 4-én.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktor a Brexit-ügyi főtárgyalót fogadta

Orbán Viktor miniszterelnök és Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-főtárgyalója hétfő délután az Országházban megbeszélést folytatott egymással; megállapították, hogy sikerült megőrizni az Európai Unió egységét a britek kiválásáról szóló tárgyalásokon - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Magyarország - a többi közép-európai tagállammal együtt - továbbra is támogatja az egység fenntartását, és segítik az uniós főtárgyaló ezirányú erőfeszítéseit - hangzott el a találkozón

Címlapról ajánljuk

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×