eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Toroczkai László polgármester a Morvai Krisztina jobbikos európai parlamenti képviselővel az illegális migrációról tartott lakossági fórumon Ásotthalmon 2015. február 7-én.
Nyitókép: Rosta Tibor

Toroczkai László visszahozná a Jobbik mozgalmi jellegét

A párton belüli platformalakítással visszahozná a Jobbik mozgalmi jellegét Toroczkai László, a párt volt alelnöke. A politikus erről az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában nyilatkozott.

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán azt mondta, szóba sem jöhet semmilyen klikkesedés a Jobbikon belül.

Toroczkai László erre reagálva azt mondta: a legutóbbi tisztújítási szavazáson 46 százalékos támogatottságot élvezett, ezért úgy gondolja, hogy legkevesebb egy párbeszéd indítása támogatói és a pártvezetés között. Az elmúlt két év politikája a választásokon megbukott, ha ezen a politikai vonalon folytatja a Jobbik a következő választásokon talán még rosszabb eredményeket ér el - tette hozzá az ellenzéki politikus.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×