eur:
394.57
usd:
365.79
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az MSZP-Párbeszéd választási eredményváró rendezvényén, az MSZP újbudai székházában 2018. április 8-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Karácsony Gergely másnak adja a parlamenti mandátumát

Karácsony Gergely felveszi a mandátumát, de odaadja másnak, így nem ül be a Parlamentbe, nem lesz országgyűlési képviselő.

A Párbeszéd társelnöke ezt a Hír TV Egyenesen című műsorában jelentette be.

Mint mondta: nem becsüli le a parlamenti munkát, de őt jobban inspirálja a polgármesteri posztja, amelyet ki akar tölteni, utána pedig eldönti, hogy hogyan tovább.

Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában korábban kifejtette, hogy "a zuglói polgármesterséget csak a miniszterelnökségre tudnám lecserélni; amennyiben nincs kormányváltás, nem biztos, hogy a Parlamentben tudok a legtöbbet tenni azért, hogy Magyarországon a progresszív gondolkodásnak legyen társadalmi támogatottsága. Most nincsenek B-terveim".

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×