eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Köszönet és búcsú: önálló úton az Infostart

Köszönjük az Index-olvasók kitartó érdeklődését és támogatását, péntektől már nem találja meg az Index nyitó oldalának évek óta megszokott helyén az Infostart.hu híreit. Önálló lesz mostantól az Infostart – minden értelemben.

Péntektől közvetlenül a www.infostart.hu oldalra kattintva sokkal több hírt, képet, galériát, hanganyagot és videót talál – teljesen új környezetben. Vadonatúj hírportál épült az InfoRádió készítőitől, de az új oldalon elérhetők az elődportálok anyagai is, hozzáférhető a teljes hangarchívum, a korábbi több mint 300 ezer cikk is.

Az Infostart.hu oldalon hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatást kínálunk a nap 24 órájában azoknak, akik valóban csak a hírekre kíváncsiak, hogy önálló véleményt alkothassanak. Az InfoRádióval együttműködve - a hírrádiótól megszokott tárgyilagos és megbízható megközelítésben - friss hírekkel, elemzésekkel, interjúkkal informáljuk Önöket, de teljesen új vizuális környezetben, és jóval több cikket, audiovizuális tartalmat készítünk mostantól.

A címlapon mostantól több cikket találnak, színes, áttekinthető formátumban. Nemcsak több, hanem sokkal változatosabb tartalmat kínálunk a címlapunkon, de a rovatok oldalain is érdemes böngészni. A legfontosabb, legnagyobb érdeklődésre számot tartó témákat mostantól külön is megtalálhatják az oldalak tetején, az Infostart logó mellett.

A cikkek megjelenése is modern, az új betűtípusok könnyebb olvashatóságot biztosítanak, és sok olyan új elemet vezettünk be, amely segít az olvasásban, a tájékozódásban. Sokkal több lehetőség van arra, hogy a leglényegesebb információkról ne maradjon le az olvasó: minden cikk alatt megjelennek a címlap legolvasottabb témái, és elérhetők az oldal legfrissebb hírei is.

Az új portálon külön dobozba került az InfoRádió, itt megtalálhatók a hírrádió legnépszerűbb műsorának, az Arénának a vendégei, visszahallgathatók és nézhetők a korábbi interjúk, elérhető a tematikus magazinműsorok teljes, kereshető hangtára, ahonnan akár le is tölthetők az adások. Külön meghallgatható a rádióban elhangzott összes audiotartalom, és közvetlenül elérhető az InfoRádió YouTube-csatornája is (ha nem akar lemaradni a legfrissebb videós tartalmainkról, akkor érdemes feliratkoznia a csatornára is). Megmaradt a kedvelt okosrádió-felület, ahol az élő adás mellett továbbra is meghallgathatók a legfrissebb politikai, gazdasági, sport-, időjárási vagy közlekedési hírek.

Önálló, új szereplők vagyunk a médiapiacon. Próbálja ki az új oldalt, kattintson, teszteljen minket, olvassa a cikkeinket, hallgassa a hanganyagainkat, kövessen minket a Facebookon és a YouTube-on is!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×