eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Félelmetes képek a zalai hófuvásról - sok út járhatatlan

Félelmetes képek a zalai hófuvásról - sok út járhatatlan

Hófúvás akadályozza vagy nehezíti a közlekedést az ország nyugati részén. Az Útinform összesítése szerint Vas, Győr-Moson-Sopron és Zala megyében több utat is lezártak, mert a nagy szélben lehetetlen megtisztítani. A képek Zala megyében Gelse és Pölöskefő között, illetve a horvát határnál készültek.

Vas megyében továbbra is teljes útzár van a Gyóró-Csepre, a Karakó-Jánosháza, az Egyházasdaróc-Nagykölked, a Vönöck-Kemenessömjén, az Őrimagyarósd-Viszák, a Mersevát-Kemenesszentmárton összekötő úton, illetve a bucsui bekötőúton, továbbá Rum és Rábatöttös, valamint Meggyeskovácsi és Csempeszkopács között. Ugyanakkor a Rimány és Szőce közötti úton már feloldották az útzárat.

Győr-Moson-Sopron megyében a Vitnyéd-Iván, az Iván-Szakony, a Nemeskér-Egyházasfalu összekötő úton, Gyóró közelében, Hidegség és Nagycenk, Balf és Fertőrákos, Páli és Edve, Vadosfa és Magyarkeresztúr, illetve Kapuvár és Öntésmajor között van érvényben teljes útzár.

Zala megyében a Gelse-Pölöskefő, az Újudvar-Magyarszerdahely és a Gelse-Zalaszentbalázs összekötő úton, valamint a sármelléki és kehidakustányi bekötőúton találkozhatnak korlátozással a közlekedők.

Tolna megyében a 61-es és 65-ös főúton, illetve Veszprém megyében a 82-es főúton megszűnt a 7,5 tonnánál nehezebb járművek korlátozása. Ugyanakkor Zala megyében a 61-es és 75-ös főúton a nehézgépjárművek továbbra sem közlekedhetnek.

A magyar-horvát határszakaszon a horvát hatóságok Letenyén, a határátkelőnél továbbra is szüneteltetik a 7, 5 tonnánál nehezebb kamionok átléptetését.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×