eur:
393.07
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Hajnal óta álltak sorban az ételért a Blaha Lujza téren

Hajnal óta álltak sorban az ételért a Blaha Lujza téren

Már 6 órától várakoztak a rászorulók a Krisna-hívők 11 órakor kezdődött ételosztásán - olvasható az Ételt az Életért Alapítvány honlapján.

Hajnal óta álltak sorban az ételért a Blaha Lujza téren

Bár a karszalagokat csak fél 9-től osztották, sokan már 6 órától sorban álltak, mert mint az Ételt az Életért Alapítvány honlapján idézik: "nem merik megkockáztatni, hogy lemaradjanak az ételről és a csomagról."

Az Ételt az Életért Alapítvány minden hétköznap több ezer adag ételt oszt ki a rászorulóknak fővárosi és vidéki osztópontjain, az ünnep alkalmával azonban a meleg étel mellé egy az egész család számára hosszabb időre elegendő tartós élelmiszercsomagot is ajándékoz. A csomagban alapvető tartós élelmiszerek, liszt, cukor, olaj, édes és sós finomságok, datolya, és más különleges élelmiszerek is szerepelnek. Az akció keretében naponta 1600 adag ebéddel várják a családokat. A szervezők főleg olyan, lakhatással rendelkező vendégekre számítanak, akik az ebédet otthon, családjuk körében fogyasztják majd el, ezáltal remélik, hogy az asztal körül segítenek összetartani a nehéz sorsú családokat.  

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×