eur:
393.52
usd:
363.01
bux:
71149.32
2024. július 8. hétfő Ellák
Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

A miniszterelnök-helyettes hazaárulással vádolta meg Navracsics Tibort. Az EU-biztos elismerte, vitája van a Fidesszel, amiért a párt kommunikációja rendre összemossa őt is Brüsszelel és a Soros-tervvel.

Vita bontakozott ki Navracsics Tibor és a kormány, illetve a Fidesz között annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság tagjai „Soros-emberei”, és az ő tervét hajtják végre – erről a fideszes uniós biztos beszélt a Civil Rádióban.

Az ügy előzménye, hogy Navracsics budapesti előadására Semjén Zsolt a Kossuth Rádióban úgy reagált, hogy a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie, és nem egy nemzetközi szervezethez - írja a Hír TV honlapja.

„Na most pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is” – fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.

„Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között” – mondta Navracsics, aki arra a kérdésre, mit gondol arról, hogy rendre a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel, azt mondta, „ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.”

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×