eur:
397.69
usd:
358.48
bux:
74129.58
2024. október 1. kedd Malvin

Öngyilkos akart lenni egy magyar, a korlátról rántották vissza

A Tatabányai Rendőrkapitányságon 2017. szeptember 30-án hajnalban tettek bejelentést egy 35 éves zavartan viselkedő férfiról, aki a Dózsa György úti vasúti hídon tartózkodott. A rendőrök a bejelentés alapján haladéktalanul a hídhoz indultak.

A járőrök látták, hogy a férfi az egyik lábával már a védőkorláton is átlépett és előre dőlt, ugrásra készen. Markó László rendőr őrmester a férfihoz szaladt és a vállánál visszahúzta, majd Lampert Zsolt rendőr zászlóssal együtt őt biztonságba helyezték. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak a tatabányai lakost átadták - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×