eur:
388.12
usd:
357.91
bux:
68140.72
2024. május 17. péntek Paszkál
Visszatér a kánikula, de aztán...

Visszatér a kánikula, de aztán...

Napról napra melegebb idő várható, vasárnap azonban északon és nyugaton lehet zápor, zivatar is - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, Török László.

Péntektől jelentős a javulás: meleg, száraz időjárás várható a hétvégén – mondta Török László.

„Sok napsütésre számíthatunk. Vasárnap több felhő lesz felettünk, az ország nyugati és északi részén, a főváros térségében is, záporokra, zivatarokra is számítani kell, de nem ez lesz a jellemző. Nagyon meleg lesz, vasárnap a délutáni órákban 29-34 fok lesz. Visszatér tehát a kánikula.”

Péntek délután már alapvetően gomolyfelhős, napos idő lesz, a hőmérséklet kellemes 25-30 fok közé melegszik. Szombaton sok napsütésre számíthatunk, tovább melegszik az idő, 26-31 fok között lesz délután a hőmérséklet – hangsúlyozta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

„Alapvetően nem lesz szeles az időjárás, vasárnap, amikor egyébként megerősödik, a főváros térségében akkor sem lesz erős széllökés.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×