eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Pszichológuskamara alakulhat - hetilapszemle

A HVG-ben az olvasható, hogy a tavalyi lanyha eredmények után az idén borítékolhatóan szépítenek a toplistás vállalkozások. A Heti Válasz arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért éppen most követik egymást a kórházi CT-botrányok.

A Figyelő azt írja, hogy ismét terítéken van a pszichológuskamara létrehozása, a terv legalábbis szerepel az őszi parlament menetrendjében. Ilyen elképzelés azonban felmerült korábban is, a normaszöveggel szemben pedig igen komoly ellenérzések alakultak ki a szakmában - teszi hozzá a szerző.

A HVG-ben az olvasható, hogy a tavalyi lanyha eredmények után az idén borítékolhatóan szépítenek a toplistás vállalkozások, mivel a választásokhoz közeledve a kormány minden eszközt bevet a gazdaság felpörgetésére. A legnagyobb probléma most már nem a munkanélküliség, hanem a képzett munkaerő hiánya - írja a lap.

A Heti Válasz arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért éppen most követik egymást a kórházi CT-botrányok, amikor évek óta hatalmas fejlesztések zajlanak: A lap szerint azért, mert 2006 után annyi pénzt vontak ki a rendszerből, hogy csak most sikerült befognunk Szlovákiát - a 2008-as szinten.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×