eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Itt van az ország legnagyobb parkolója

Itt van az ország legnagyobb parkolója

Az ország legnagyobb egybefüggő parkolója jött létre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kettes termináljánál. A Budapest Airport helyettes szóvivője az InfoRádiónak azt mondta: 4700 különböző kategóriájú parkolóhelyet kínálnak az autósoknak.

"Egy éven belül már másodszor bővítettük ezer férőhellyel a parkolót, legutóbb a kettes terminál hosszú távú parkolásra szolgáló holiday parkolóját" – közölte Kurucz László.

A szóvivő elmondta, hogy a repülőtér parkolóhelyeinek a számát bő egy év alatt 75 százalékkal bővítették, így most 4700 parkolóhelyet kínálnak az autósoknak különféle kategóriákban.

„A hosszú, a rövid távú, az olcsóbb, illetve a drágább, business parkolók állnak az autósok rendelkezésére.

Így mindenki a pénztárcája és a szokásai szerint döntheti el, hogy melyik parkolóban hagyja az autóját, amíg elutazik” - részletezte a Budapest Airport helyettes szóvivője.

Elmondta, hogy terveik között szerepel parkolóház vagy mélygarázs építése is. De ahhoz, hogy ezek megvalósuljanak, helyre van szükség; először vertikálisan kell bővíteni a parkolóhelyek számát, csak ezután lehet felfelé bővíteni a parkolót.

„A parkolóban természetesen mindenki biztonságban tudhatja az autóját, hiszen egy zárt láncú kamerás megfigyelőrendszer, illetve egy komoly beléptető rendszer is működik a parkolóban, ami feljegyzi a rendszámokat.

Ha pedig valaki ezen felül extra védelmet, folyamatos őrzés-védelmet szeretne az autójának, akkor az üzletemberek körében népszerű business parkolót választhatja”

- közölte Kurucz László.

Itt van az ország legnagyobb parkolója

A helyettes szóvivő elmondta, hogy más típusú parkolókat érdemes használni akkor, ha valaki csak kihoz egy utast a repülőtérre – ilyenkor akár közvetlenül a terminál bejáratánál is megállhat –, és mást, ha néhány óráig parkol – mert esetleg késik a repülőgép. Ezen kívül pedig többféle kategóriájú parkolók állnak az utazók rendelkezésére, ha több napig, hétig, netán hónapig szeretnék a gépkocsit a repülőtéren hagyni.

Hozzátette:

az autósok gyakorlatilag bármeddig a parkolóban hagyhatják az autójukat, nincs időbeli korlát,

a termináltól való távolság függvényében pedig akár napi néhány száz forintért is lehet parkolni a repülőtéren.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×